Stall Misterhults Ardenner

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Misterhult - Gör den här sidan till din startsida

________________________________________________________________________

 

Grabbarna bus snart hemma igen

2012-10-05

Grabbarna Bus på hingstbete

Foto: Beatrice Bogren

ÄNTLIGEN! Imorgon kommer Moltas och Mistral hem igen!!! Grabbarna har ju varit på hingstbete hela sommaren så antingen är dom väl vildar när dom kommer hem eller så kanske dom har tuktat varandra lite :)

Oj, oj va det ska tömköras me Molle imorgon! Jag har längtat hela sommaren efter att få komma igång med honom på riktigt! Jag började tömköra med honom lite i våras och han var då redo att sätta för pulkan men det var ju länge sen nu så det blir nog till att börja på ruta ett igen. Även Mistral ska köras in i höst, han var så lugn och snäll redan som hingst och nu när han är valack så räknar jag med att det kommer att bli lätt som en plätt att köra honom!

Dessutom är jag i full gång med mitt parkörnings projekt, Majsan och Mindy är nu redo att sätta för vagnen så nu måste vi bara gräva fram parstången och bjuda hem den kunniga Herr Kullberg så att han kan vara med och hjälpa till lite första gången.

Som ni hör så kommer det att bli fullt upp i höst med ardennrarna men inte nog med det, jag har nu hittat några stycken intressanta halvblodsföl så snart kommer det nog att springa en sån där långbent sak i Misterhults hagar!!! Vilken underbar höst det här kommer att bli!

/Jenny

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)