Stall Misterhults Ardenner

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Misterhult - Gör den här sidan till din startsida

________________________________________________________________________

 

Inkörning pågår

2014-01-14

Så här säg det ut i Misterhult i söndags. Tömkörning med Pazzi, Poäng och My. Även Molly tömkördes men hon kom tyvärr inte med på bild denna gången. 

Inkörning pågår

Det börjar snart bli dags att gräva fram vår gamla rockard, i Maj blir Pazzi 2 år så planen är att vi till våren ska kunna sätta honom för rockarden.

Poäng som är lika gammal som Pazzi kommer att få dra en skakelsläpa med en stock efter i vår om vi hinner komma så långt i utbildningen innan han åker på hingstbete.

My är egentligen inkörd en gång i tiden men har sen inte gått någonting för vagn så vi har fått börja om från början med henne men hon är redo för vagnen nu igen, bra det, då får vi finåka lite :)

Molly blir 4 i år så hon är dräktig och kommer att få sitt första föl i sommar, tanken är att hon ska visas på premiering i sommar för att stambokföras och då planerar vi att köra KBI med henne.

Sen har vi ju två stycken ston som blir 3 i år så dom måste vi börja vänja vid sele och börja tömköra med, det skulle vi egentligen börjat med i höstas men tiden räcker helt enkelt inte till just nu utan vi får prioritera lite...

Och på tal om tid som inte räcker till så kommer vi snart att få ännu mer att göra, världens finaste hingst kommer snart till oss för att vi ska träna honom och sen göra körprov och visa honom på Grevagården i Mars! Där fick ni något att klura på!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)