Stall Misterhults Ardenner

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Misterhult - Gör den här sidan till din startsida

________________________________________________________________________

 

Mindy kämpar på

2012-05-02

I Lördags var vi ute med Mindy och tömkörde igen och efter ett par varv med linor vid sidorna så bestämde vi oss för att det var dags att gå vidare i hennes utbildning. Hon har skött sig så himla bra hela vägen från att hon hade sele för första gången till att vänja sig vid linorna så hon var helt klart redo för en tuffare utmaning så vi satte henne för en pulka med en liten stock på så att hon fick lära sig att dra lite och självklart skötte hon även det med bravur!

Nu går vi förresten återigen i väntans tider, nu är det Majas tur att föla och vi väntar med spänning på vad det ska bli, håll tummarna för ett sto för Jenny har redan bestämt att Majas föl ska heta Mejram och det vet i katten om det passar på en hingst :)

Vad vi har hört så verkar det vara ett hingstår i år? Eller vad säger ni? Har ni fått hingst eller sto föl?

Antal kommentarer: 1

2012-05-02 19:37:10 - Monica, E-postadressen är dold

Hej! Vi har fått ett av vart. Har hört som ni att det blir mycket hingstar. Hoppas med på att Maja får ett stoföl. Vi väntar med spänning. Det har blivit ett hingstföl och ett stoföl på förra årets betäckningar och nu är Maja den som står på tur. Vi hade bestämt ett stofölnamn till halvblodet och det blev en hingst och ett hingstnamn på haflingern och det blev ett sto...men hoppas ni får en Mejram. Kram/Monica 8-):D(flower)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)