Stall Misterhults Ardenner

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Misterhult - Gör den här sidan till din startsida

________________________________________________________________________

 

Glöm inte att anmäla era hästar till riksutställningen på Elmia!

2013-07-25

Japp, som rubriken säger så är det hög tid att anmäla era hästar, sista anmälningsdag till årets riksutställning är på Lördag 27 juli så gå in på ardennerforeningens hemsida och anmäl IDAG! Ryktet säger att fler ston med föl önskas då det inte är så många anmälda till de klasserna än. Det har också funnits önskemål om att få fler hingstar än vad det brukar vara på riks.

Själva så ska vi anmäla hingsten Moltas, stoet Majsan med fölet Maräng och stoet Mindy med Minja.

Såg förresten att Caroline Pellrud frågade på facebook om hon skulle ta med sin 1-åring till riks eller inte och vi röstar för att ta med henne, det är superbra träning för unghästar att få komma ut på premiering och utställning. Tänk på det alla ni som har unghästar hemma. Jag tänkte på det när jag visade våran 3-åring Molly på premieringen i Nottebäck i förra veckan, hon var stencool och jag tror att det är tack vare att vi hade med henne på riks förra året.

Kan även passa på att tipsa er om att Hööks nya katalog har kommit ut nu och i den hittade jag denna flätningsgele, den är egentligen till för när man knoppar manen på ridhästar men jag tror att den kan vara bra även när man flätar ardenner, vad tror ni? Jag ska köpa och testa på riks!

Braiding gel

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)