Stall Misterhults Ardenner

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Misterhult - Gör den här sidan till din startsida

________________________________________________________________________

 

Avelns baksida

2014-06-05

För det mesta så är det jätteroligt att hålla på med avel, varje sommar får vi gulla med supersöta fölungar, vi får se hur våra unghästarna utvecklas och vi träffar väldigt många trevliga, härliga människor när vi är ute med hästarna!

Tyvärr finns det ju som med så mycket annat även en baksida, ibland går det inte som det ska... det är med stor sorg som vi måste berätta att Majsans lilla hingstföl inte klarade sig. Som vi har berättat tidigare så var han svag och hade svårt att stå upp själv första dygnen men han blev bättre så vi trodde att han skulle bli bra. Men i lördags kväll blev hans tillstånd plötsligt mycket försämrat så vi fick tillkalla veterinär som trodde att han fått blodförgiftning. Nu var han så svag så att han inte kunde stå upp och äta själv utan vi fick mata honom med nappflaska. Vi har kämpat och kämptat för lilla grabben men när veterinären var hos oss nu i veckan så bedömde han att lilla grabbens chanser att bli frisk var minimala. Vi var tvugna att fatta det tunga beslutet att låta honom somna in och slippa lidandet.

Majsans lilla grabb blev bara 11 dagar gammal men han hann göra ett stort avtryck hos oss och han är väldigt, väldigt saknad!

Majsans hingstföl

 

 

Antal kommentarer: 1

2014-06-05 18:01:46

Det var ju sorgligt det händer ju så ibland;((heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)