Stall Misterhults Ardenner

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Misterhult - Gör den här sidan till din startsida

________________________________________________________________________

 

Storlek Ardenner

2012-09-14

Att ha ardenner är helt fantastiskt, dom är vackra, starka och har ett härligt lynne MEN att köpa utrustning till ardenner kan vara en mardröm!

Vi handlar mest på Börjes i Tingsryd och utav Flobys Överskottslager och är man på jakt efter vita uppvisningshuvudlag så har Ädelssons både sto- och hingsthuvudlag

Börje på Flobys

Börje på Flobys säljer bra prylar för stora hästar

Ett annat tips är att leta begagnat på blocket och hästnet, fördelarna med att köpa begagnat är såklart att det blir billigare men tänk på att kontrollera utrustningen noggrant så att den håller för ändamålet.

Vi fyndade två selar och en korstöm på blocket förra året (eller var det i våras?) så nu har vi rätt många selar, så många så att vi snart kommer att behöva rensa och sälja lite av det vi inte använder, så håll utkik för snart kommer fliken HÄSTAR TILL SALU att uppdateras både med årsföl och kanske en del utrustning

Parselar och korstöm var ett blocket fynd

Parselar och korstöm fyndade vi på Blocket

Vart handlar ni utrustning till era stora hästar? Lämna gärna en kommentar :)

Antal kommentarer: 1

2013-10-20 12:10:49 - Michèle, E-postadressen är dold

Hej!
När jag bodde i Hälsingland hittade jag det jag behövde via äldre körkarlar och ibland på auktion. Nu bor jag i Skåne och har lärt känna en sadelmakare som hjälper mig en del med min utrustning. Men kombination Börjes och sadelmakare känns helt ok!
Kul med info!!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)