Stall Misterhults Ardenner

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Misterhult - Gör den här sidan till din startsida

________________________________________________________________________

 

Långritt i Öhr

2012-11-19

I Lördags ordnade Ardennerklubben Sydost långritt för andra gången. Förra gången hade jag inte möjlighet att vara med men denna gången tog jag med mig dräktiga Mindy och hängde med, eller hängde med kanske inte riktigt beskriver min och Mindys ritt, vi var ungefär 50 meter efter alla andra hela tiden för Mindy hon sa bestämt ifrån att hon inte alls ville hålla de andras tempo och jag vet bättre än att bråka med en dräktig häst :)

Men nu går jag ju händelserna i förväg så vi tar det från början istället. Vi träffades 8 ryttare samt några medhjälpare hemma hos Anton och Lihna i Tillingatorp, Öhr och sadlade våra hästar. Sen bar det iväg på en härlig ritt ner till svanebros badplats där det blev fika med varm oboy och korv med bröd. Mindy var först livrädd för vattnet (hon har aldrig tidigare sett en sjö) men så fort hon fick hö så började hon mumsa och glömde bort att vara rädd :) Vi var ute i ungefär tre timmar så väl hemma hos Anton och Lihna så var vi alla iskalla och det satt riktigt fint med kaffe och Lihnas fantastiskt goda äppelpaj!

Vilken härlig dag! Nästa långritt blir till våren och då kommer jag garanterat att vara med igen men då kommer Mindy att vara rund som en ballong så jag måste börja rida in Mistral istället

Självklart fick jag inte med mig någon kamera men här kommer några bilder som jag fått av Jeanette och Eva

Långritt på ardenner

Långritt på ardenner

Fikapaus i Svanebro

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)