Stall Misterhults Ardenner

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Misterhult - Gör den här sidan till din startsida

________________________________________________________________________

 

Årsmöte 2012

2012-03-17

Igår höll Ardennerföreningen Sydost sitt årsmöte i Grimslövs föreningslokal. Vi var ungefär 60 personer som hade samlats för att först få lyssna till Conny Södrings roliga anekdoter om kulturminnen och titta på dia-bilder från förr. Den äldre publiken nickade igenkännande medans den yngre nog häpnade lite över hur det var för bara en generation sen.

Sen var det dags för en väldigt god middag följt av lottförsäljning. Mina mattekunskaper sattes på prov då jag blev en av dom som fick hjälpa till att sälja lotter för 5kr/st. Så fort alla fem lottringar var slutsålda var det dags för årsmöte. Årets stora händelse var att Thomas Krafth har avsagt sig som klubbens ordförande och han lämnade över ordförandeklubban till Tomas Sandin. ETT STORT TACK TILL THOMAS KRAFTH FÖR ALLT DET HÅRDA ARBETE HAN HAR GJORT FÖR ARDENNERKLUBBEN SYDOST UNDER SINA 10ÅR SOM ORDFÖRANDE! Thomas Krafth har varit en helt lysande ordförande, engagerad, kunnig och full med idéer men vi är övertygade om att Tomas Sandin kommer att fortsätta på samma bana.

Tomas Sandin & Thomas Krafth

Thomas Sandin och Thomas Krafth

 

Sista punkten innan mötet avslutades var prisutdelning. Holger Karlssons minnespris gick till Ellinor Helgesson (f.d Andersson), Ardenner kubben sydosts pris till bästa 3-års sto gick till Ilona som ägs av Rungegårds stuteri som även tilldelades Sven Skogsströms vandringspris till bästa kallblodssto i länet. GRATTIS TILL ELLINOR OCH RUNGEGÅRS STUTERI!

Ingrid Karlsson delade ut Holger Karlssons minnespris till Ellinor Helgesson

Ingrid Karlsson delade ut Holger Karlssons minnespris till Ellinor Helgesson

 

Bengt-Åke Rungegård fick pris för sitt vackra 3-års sto Ilona

Bengt-Åke Rungegård fick pris för sitt vackra 3-års sto Ilona

 

När mötet var avslutat och klart var det dags för tårta och kaffe. I år pryddes tårtorna av små söta hästar, blommor och texten Ardennerklubben Sydost, mycket fina och goda tårtor!

Fina tårtor

 

 

Kvällen avslutades med lotteridragning men där hade vi ingen tur i år men vi hänger inte läpp för det, vi hade ju trots allt en riktigt, riktigt trevlig kväll tillsammans med alla goa vänner vi har i Ardennerklubben Sydost!

 

Ardennerklubben Sydost Årsmöte 2012

Sötaste Olle tillsammans med pappa Anthon

 

Antal kommentarer: 1

2012-03-19 09:18:39

detta tycker vi om
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)