Stall Misterhults Ardenner

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Misterhult - Gör den här sidan till din startsida

________________________________________________________________________

 

Mysans rosetter

2014-12-14

Nu i veckan kom en stoooor rosett med posten, det var från Sweden International Horse Show som ville tacka oss för Mysans medverkan. Så idag på förmiddagen när solen kikade fram en kort stund så passade vi på att fota Mysan med både rosetten som kom med posten och den ännu större blå rosetten som hon fick när hon tävlade i Årets Kallblod på Sweden International Horse Show för två veckor sedan.

Mysan med rosetten från Sweden International Horse Show & från Årets Kallblod  Mysan med rosetten från Sweden International Horse Show & från Årets Kallblod

Mysan med rosetten från Sweden International Horse Show & från Årets Kallblod  Mysan

Stora idrottsmän brukar ju "smaka" på sina medaljer så Mysan ville inte vara sämre utan passade på att smaka på sina fina rosetter

 

Efter att Mysan agerat fotomodell så selade vi henne och sen tömkörde vi henne med linor ner till skogen där vi sedan bytte till skaklar, det gick jättefint, hon är redo för nästa steg, skakelsläpan.

Efter att vi tränat med Mysan så blev det Majkens tur.

Tömkörning med linor

Mysan tömkörs med linor i sidorna

 

Efter att ha värmt oss med lite kaffe så gav vi oss ut för att träna den femte hästen denna helgen, det blev Molly och Mingla som fick ut en sväng med vagnen.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)