Stall Misterhults Ardenner

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Misterhult - Gör den här sidan till din startsida

________________________________________________________________________

 

Premiering i Hamneda och Tingsryd

2012-08-04

Vi ber om ursäkt för dålig uppdatering men så här i semestertider är det svårt att hinna med (speciellt när Jenny väljer att fly landet i två veckor) men här kommer det äntligen en liten rapport om vad som har hänt sen sist.

Vecka 29 var det ju premieringsvecka här i Småland så då visade vi och gjorde bruksprov med våran 4-åring Mindy e.Parell i Hamneda. Mindy fick 8-8-8-8-7= 39poäng på exteriören och 8-8-10-10-8= 44poäng på bruksprovet :)

Körprov med Mindy

Bruksprov med Mindy

Mindy på premiering i Hamneda

Mindy

Jenny visade dessutom 3-åriga stoet Kate e.Kanon som ägs av Pär-Anders Gustavsson, Lammhult. Kate fick poängen 8-7-7-8-8= 38poäng.

Kate

Kate

Bästa 3-års sto i Hamneda blev Jully e.Jubend (ägare Thomas Krafth, Hamneda) hon fick 8-8-8-8-9= 41 poäng. Grattis till familjen Krafth!!!

Bästa körprov gjorde Micke Fredriksson med sin valack Harry e.Herkules 10-9-10-10-10= 49poäng!!!! Otroligt bra! Grattis till Micke!

Micke och Harry

Micke och Harry

Som vanligt var premieringen i Hamneda väldigt välarrangerad och lockade mycket publik.

 

På Onsdagen var det premiering i Tingsryd och Jenny hjälpte då till att visa 3-års stoet Humlan e.Herkules som ägs av Matilda Hedin, Moheda (uppfödare är vi i Misterhult) Humlan uppförde sig exemplariskt och hon fick 8-8-7-8-8= 39poäng.

Humlan

Humlan

Bästa 3-års sto i Tingsryd blev Rossie e.Luric (ägare Johnny Westlund, Rödeby) som fick 9-9-9-9-8 =44 poäng! Vi gratulerar Johnny till en väldigt bra häst!

 

Ett stort tack till Jan Karlsson för fina premieringsbilder!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)