Stall Misterhults Ardenner

Håll dig uppdaterad om vad som händer i Misterhult - Gör den här sidan till din startsida

________________________________________________________________________

 

Farväl finaste Julius

2013-05-24

Det är med stor sorg i våra hjärtan som vi måste meddela att hingsten Julius inte finns mer. Finaste Julle hade lätt fång när han kom till oss i Misterhult för säsongen och trots veterinärbesök och medicinering så blev han inte bättre. Till slut visste han inte vilket ben han skulle stå på, han stod och trampade och trampade för han hade ont.

Vi ringde en annan veterinär som kom ut och när han lyssnade på Julles hjärta så sa han direkt att det var något som inte stämde och att vi direkt skulle köra Julle till djursjukhuset. Vi körde honom till Slöinge där de tog en massa prover och beslutade att han skulle stanna kvar tills vidare. Dagen efter att Julle kom till Slöinge så fick vi beskedet att han mådde bättre och inte hade ont längre men att provsvaren inte var klara än så de visste inte riktigt vad det var för fel.

Häromdagen kom resultatet, ett hjärtfel som inte går att behandla. Hjärtklaffen slöt inte tätt, den hade blivit förstorad på grund av en infktion. Det fanns inga alternativ, de var tvungna att ta bort Julius. Underbara, vackra, snälla, fina, bästa Julle, han hade en sån stark personlighet som berörde oss alla. Det känns konstigt att vi aldrig mer kommer att få klappa om honom igen.

Finaste Julle, vi saknar dig!

Vi skickar även varma tankar till Julles ägare Christer och Marie.

 

Julle

Julius

 midsommarafton

Julius 

 Julius

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)